MUSTAFA ERDİN ORTAOKULUNDA BİLİM FUARI DÜZENLENDİ

Bafra Mustafa Erdin Ortaokulu tarafından TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

MUSTAFA ERDİN ORTAOKULUNDA BİLİM FUARI DÜZENLENDİ

          Fuarın açılış konuşmasını yapan Bafra Mustafa Erdin Ortaokulu Müdürü Hamdi Yıldız,"Ülkemiz genelinde gerçekleştirilen 4006 TUBİTAK bilim fuarlarının birisinde sizlerle okulumuzda birlikte olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz ve hepiniz hoş geldiniz. Bu fuarın gerçekleştirilmesinde emeği geçen sorumlu öğretmenlerimize, öğrenci arkadaşlarımıza ve destek veren tüm velilerimize teşekkür ediyorum. 5. Ve 8. Sınıf öğrencilerimizin ilgi alanları doğrultusunda yapmış oldukları araştırmaları bugün siz değerli misafirlerimize sergileyecekler. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi. 

        Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise,‘' Bugün ilçemizde TUBİTAK ile ilgili öğrencilerimizin yaptığı projeleri yerinde inceleyeceğiz. Tabi ki bu denemeler çok önem ifade ediyor. Çocuklarımızın bilimle ve proje ile tanışması, kendilerini bugün küçük örnekleri ile başladıkları bu çalışmalarda ve kendini ileride Türkiye ya da Dünya çapında proje ile geliştiren, ilimi ileriye taşıyan, yeni buluşlar ve icatlar geliştiren yapıda onları da görmek istiyoruz. Küçük yaşlarından itibaren bu eğitimi ve sevgiyi kendi içlerindeki olguyu ortaya çıkarmalarına sebep olacaktır. Ben bu duygu ve düşüncelerle bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Programın hayırlı olmasını temenni ediyor hepinize saygılar sunuyorum''diye konuştu.

      Konuşmalardan sonra Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılış kurdelesini birlikte kesti.

      Davetliler,3 gün açık olacak olan Bafra Mustafa Erdin Ortaokulu TUBİTAK 4006 Bilim Fuarını gezdi. Program ikramla sona erdi.

     Fuara, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Okul Müdürleri ve Öğrenci velileri katıldı.

NAMIK AZGIN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER