Bülbül Ve Karahan Ailesinin Mutlu Günü

Altınova Gazetesi muhabirlerinden Oktay Bülbül ile Serap Karahan, seçkin davetlilerin katıldığı düğün merasimiyle, dünya evine girdi.

Bülbül Ve Karahan Ailesinin Mutlu Günü

     Zekiye-Kazım Bülbül çiftinin oğlu Altınova Gazetesi muhabirlerinden Oktay Bülbül ile Güler-Sait Karahan çiftinin kızı Serap Karahan, Esentepe Düğün Salonunda  gerçekleştirilen görkemli bir düğün merasimi ile evlendi.

                 DÜĞÜN MERASİMİNDE PASTA KESİMİ YAPILDI

    Serap-Oktay Bülbül çifti mutluluk dolu yıllara ilk imza attı. Davetliler erken saatlerde yerlerini aldı. Düğünün en mutlu kişileri olan  Oktay- Serap Bülbül çifti, konuklarla yakından ilgilendiler.

    Coşkulu bir şekilde katılımın yaşandığı düğün merasiminde vatandaşlar, Bülbül ve Karahan ailesini yalnız bırakmadı. Düğün merasiminde davetli vatandaşlar müzik eşliğinde coşkulu anlar yaşadı.

    Bülbül ve Karahan ailesi Esentepe Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün merasiminde, davetlilerle yakından ilgilendi. Düğün merasiminde Bülbül ve Karahan ailelerinin yakınları genç çiftin mutluluklarını paylaştı.

          OKTAY BÜLBÜL, SERAP KARAHAN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

    Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bu mutlu günde gelin ve damadın mutlulukları gözlerinden okundu. Gece geç saatlere kadar düğün salonunda eğlenen genç çifte konuklarda eşlik etti.

     Altınova Gazetesi muhabirlerinden Oktay Bülbül, “Düğün merasimimize gelen ve mutluluğumuzu bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

     Düğün merasimine; Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, işadamları, doktorlar, okul müdürleri, Öğretmenler, Sivil toplum örgütü temsilcileri, basın mensupları, Bülbül ve Karahan ailesi yakınları ve davetli vatandaşlar katıldı.

     Düğün merasimi hediyelerin verilmesinin ardından eğlence ile son buldu.   

        NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 18:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
plnar
plnar - 8 yıl Önce

asklm bunu

SIRADAKİ HABER