İftardan Sonra Dev Semaverle Çay Keyfi

Bafra ilçesinde, Emirefendi Mahallesi Emirefendi Bulvarında bulunan Turgay Çay Evinde, iftardan sonra vatandaşlar dev semaverde hazırlanan çayla sohbetin tadına varıldı.

İftardan Sonra Dev Semaverle Çay Keyfi

    Sıcak yaz günlerine denk gelen ramazan ayında, evlerinde iftarlarını yapan ve ardından çay ocaklarına ve kahvehanelere akın eden vatandaşlar, sahura kadar semaver çayı içmenin keyfini yaşıyor.

    Bafra ilçesinde, son yıllarda semaverde çay demlemek moda oldu. Böylece, Bafra'da semaver çay tiryakileri de çoğaldı. Bafra ilçesinde, vatandaşlar belirli saatlerde, çay ocaklarında semaver çay içerek sohbet ediyor.

                                        BAFRA'DA İFTAR SONRASI SEMAVER ÇAYI İLGİ GÖRÜYOR

     Bafra'da, Ramazan ayında Turgay Çay Evi müşterilerine semaver çayı hizmeti sunuyor. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiği çay evinde, hem çaylarını yudumluyor, hemde sohbet etme imkanı buluyor.

     Turgay Çay Evi sahibi Sedat Erdem, her yıl Ramazan ayında iftar sonrası semaverde çay demlediklerini ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti. Bafra İlçesinin Emirefendi Mahallesi Emirefendi Bulvarında bulunan Turgay Çay Evi sahibi Sedat Erdem, kurduğu semaverde çay demleyerek, iftardan sonra vatandaşlara aralıksız servis ediyor.

     Turgay Çay Evinde, tavla partileri oldukça ilgi çekiyor. Özellikle Turgay Çay Evinde düzenlenen tavla partileri kıran kırana geçiyor.

     Semaverlerle demlenen çayın, tüp ateşinde pişirilen çaydan çok daha lezzetli ve farklı olduğunu vurgulayan Turgay Çay Evi sahibi Sedat Erdem, semaver çayının maliyetinin daha düşük olduğu için işletmeciler tarafından da daha çok tercih edildiğini belirtti.

          NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER