ÜÇPINAR'DA MAKİNE NAKIŞI YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Tarafından Üçpınar Mahallesine makine nakışı yılsonu sergisi açıldı.

ÜÇPINAR'DA MAKİNE NAKIŞI YILSONU SERGİSİ AÇILDI

     Üçpınar Mahallesinde, 15 Kursiyer bayan için açılan Makine nakışının yılsonu sergisi ilgi gördü.

     Üçpınar Mahallesinde düzenlenen programa Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, eşi Hacer Katırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun,  Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Bahri Dilci, Üçpınar Mahalle Muhtarı Hikmet Hacıoğlu ve kursiyerler katıldı.

      Bafra İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü  Yalçın Ak, açılışta yaptığı konuşmada, halk eğitim merkezi olarak, bir çok alanda meslek edindirme kursları düzenlediklerini belirterek, bundan sonraki süreçte de çeşitli branşlarda kurslar açmaya devam edeceklerini söyledi.
         1EKİMDE BAŞLAYAN KURS, 2 HAZİRAN TARİHİNDE TAMAMLAMIYOR

    Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı,"Okulumuza bir kütüphane oluşturduk, şimdide burada Halk Eğitim Merkezimizin hazırlamış olduğu yıl boyu devam eden makine nakışı kursumuzun yılsonu sergisini açacağız. Biz, yaklaşık bir ay kadar önce köyümüzü ziyaret ettiğimizde, kursumuzu da ziyaret etmiştik. Onlara söz vermiştik, Mayıs sonunda geldiğimizde hem yılsonu açılışı yapalım diye, bugünde mütevazı, güzel yılsonu sergisinde beraberiz. Ben özellik köyümüzün hanımlarına, genç kızlarımıza çok teşekkür ediyorum. Böyle kendilerini geliştirecekleri, arkadaşları ile sosyal ilişkilerini ortaya çıkaracakları böyle bir kursta, Halk Eğitim Merkezimizin açmış olduğu kurtta, hoca hanımı yalnız bırakmamışlar, eminim ki çok güzel şeyler yapmışlar, geçende biz bir kısmını görmüştük. Zaten el emeği, göz nuru şeyler, özellikle bizim halkımızın sevdiği, her zaman yaptığı güzel şeylerdir. Kursumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum"dedi.    

             NAMIK AZGIN     

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER