Uluslararası Öğrenciler Rektör Akan’ı Ziyaret Ettiler

Mevlana Değişim Programıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne (OMÜ) gelen 40 uluslararası öğrenci, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’ı ziyaret ettiler.

Uluslararası Öğrenciler Rektör Akan’ı Ziyaret Ettiler
       Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşen ziyarette, 8 farklı ülkeden öğrenim görmek için OMÜ’ye gelen uluslararası öğrenciler, hem kendi üniversiteleri hakkında bilgi verdiler hem de OMÜ ile ilgili görüşlerini paylaştılar.

       İran Tahran Üniversitesinden Zohreh Hassonnezhad ve Bosna Hersek Saray Bosna Üniversitesinden Samir Behariç adlı öğrenciler de ziyarette birer konuşma yaptılar ve görsel bir sunumla üniversitelerini tanıtılar. Karşılıklı bilgi ve fikir alış verişinde bulunan öğrenciler, Rektör Akan’a kendi üniversitelerinden getirdikleri çeşitli hediyeleri de takdim ettiler.

       Prof. Dr. Hüseyin Akan da öğrencilerin OMÜ’de olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı sohbetle devam eden ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

        Ziyarette Farabi ve Mevlana Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Sevilhan Mennan, Mevlana Kurum Koordinatörlüğünden Öğretim Görevlisi Hiroko Kawamorita Kesim ve  İsmail Hodziç de hazır bulundular.

                                                                                                            NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2014, 18:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER