banner223

Milletvekili Demir Ladik'te

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ladik İlçesi'nde bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Milletvekili Demir Ladik'te

     AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ladik İlçesi'nde bazı programlar gerçekleştirdi. İlçenin her yönüyle gelişime müsait olduğunu söyleyen Demir, üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduğunu söyledi.

                                TAMAMLANAN AMBARKÖY GEZİLDİ

      Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan ve yönetim kurulu üyeleriyle ilçede bazı programlar gerçekleştirdi.

       İlk olarak, Ambarköy Açık Hava Müzesi'ni inceleyen Demir, burada yapımı tamamlanan ambar, ahşap ev, serender, su kuyusu, ahşap cami, köy fırını, minyatür Ladik Gölü ve Saat Kulesi gibi yerler gezdi. Milletvekili Demir, buranın yüzde 70 oranında tamamlandığını belirterek, en kısa sürede faaliyete geçmesi için çalışmaların yapılacağını söyledi.

                                           ÖZBALCI'YI ZİYARET

         Milletvekili Demir, beraberindeki partililerle birlikte Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı’yı da ziyaret etti.

         Ladik'te hayata geçireceği projeler hakkında Demir'e bilgiler veren Özbalcı, "Göreve başladığımız günden bu yana hizmet üretmek için mücadele veriyoruz. Gece sabahlara kadar çalıştığımız günler oluyor. Maalesef borçlu bir belediye devraldık. Bu yüzden hizmeti üretmede ve geliştirmede bazı aksaklıklar yaşıyoruz. Fakat bunu da planladığımız projelerle aşmayı hedefliyoruz. Sayın vekilim, ilçede taslağını hazırladığımız eğitimden, turizme onlarca proje bulunuyor. Sizin vereceğiniz destekle, bakanlıklardan alacağımız onaylarla bunları hayata geçirmeyi planlıyoruz" dedi.

                                      ÖRNEK PROJELER ÜRETİLMELİ

        Özbalcı'nın projelerini tek tek inceleyen Milletvekili Demir de, "Ben üzerime düşen her konuda size desteğe hazırım. Projelerin uygulanabilirliği ve kaynak aktarımıyla ilgili bakanlıklara beraber gidebilir, projelerinizi anlatabilirsiniz. Ladik, şehrimizin en güzel ilçelerinden birisidir. Buranın da hak ettiği hizmeti alma vakti geldi. İnanıyorum ki, hazırladığınız bu projeler hayata geçtikçe ilçe halkı hizmete doyacak. AK Partili belediyelerin güzel hizmetlerini yeniden hayata geçirmeli ve örnek alınacak projeler üretmeliyiz" diye konuştu.

      Milletvekili Demir, daha sonra esnaf ve muhtarlarla görüşerek, ilçeden ayrıldı.

       NAMIK AZGIN 
 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER