ASİYAD ANKARADA SAMSUNLULARI BULUŞTURDU

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programının ikincisi bu yılda büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti.

ASİYAD ANKARADA SAMSUNLULARI BULUŞTURDU

Asiyad tarafından Düzenlenen iftar programı dernek başkanı Sayın Osman Yılmaz'ın açış konuşmasından sonra  AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Sayın Çiğdem Karaaslan, CHP Genel Başkan yardımcısı sayın Prof. Dr. Haluk Koç,25.Dönem Samsun MHP Milletvekili Sayın Hüseyin EDİZ'in konuşmalarıyla programa renk kattılar. Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın Mehmet Özhasekinin ve Kocaeli valisi sayın Hasan Basri Güzel canlı yayınla bağlanarak iftar programına iştirak ettiler.

09.06.2016 Perşembe günü Green Park Otelde gerçekleştirilen iftar programına eski devlet Bakanı Kürşat TÜZMEN, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet SARI, Samsun Ak Parti Milletvekili Sayın Hasan Basri Kurt,CHP milletvekilleri Hayati Tekin ve Kemal Zeybek gibi isimlerin yanında  pek çok eski milletvekili,Sayıştay Başkanı sayın Doç.Dr.Recai Akyel,Samsun İlçe Belediye Başkanları  (Ladik,Vezirköprü Belediye Başkanları,)Samsun,Ankara,Bursa ve İstanbul dernek ve konfederasyon başkanları iştirak etmişlerdir.

Program ayrıca birçok akademisyen, yüksek yargı mensubu, üst düzey bürokrat ve sanayici İşadamının katılımıyla son bulmuştur.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER