banner221

Fuat Köktaş; Evinin Bahçesinde İftar Programı Düzenledi

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın geleneksel hale getirdiği şehrin iş dünyasından, siyasilerine, spor camiasından, Sivil Toplum Kuruluşları'na kadar başkan, yönetim ve temsilcilerinin biraraya geldiği iftar programı Çarşamba Irmaksırtı Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde gerçekleşti.

Fuat Köktaş; Evinin Bahçesinde İftar Programı Düzenledi

 10 - 11 Haziran Cuma ve Cumartesi günü olmak üzere iki gün yapılan iftar programına;  Mevcut Milletvekilleri önceki dönemlerde görev yapan Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl ve İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İş adamları, İl ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları, Ziraat Odaları, İş Adamı Dernekleri, İşçi ve Memur Sendikaları, Esnaf ve Sanatkarları Meslek Odaları, Vakıflar Hemşehri ve Engelli Dernekleri, Sivil Toplum Kuruluşları'nın başkan ve temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Samsunspor ve Samsun'da faaliyet gösteren Spor Dernekleri, Yerel ve Ulusal Medya ile İnternet Medyası temsilcileri, Çarşamba Irmaksırtı mahallesi sakinleri katıldı.

 

Gelen misafirleri ile tek tek ilgilenerek hoşgeldin diyen, program sonunda ise güle güle diyerek uğurlayan ve Ramazan aylarını tebrik eden Milletvekili Köktaş bir de konuşma yaptı.

 

Konuşmasına meydana gelen terör saldırılarında ülkesinin birliğini, dirliğini korumak uğruna canını seve seve feda eden aziz şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı ve sabırlar dileyerek başlayan Milletvekili Köktaş, terörle mücadeledeki kararlığa işaret ederek, "Biz Türk milleti olarak ekmeğimizi böleriz, sevgimizi böleriz ama asla ülkemizi böldürtmeyiz. Buna müsade etmeyiz.  Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlüdür, türk milleti bir ve beraberdir.

 

Terörle mücadeleye hedefinden asla taviz vermeyerek devam edecektir. Nerede olursa olsun, ister şehirde ister kırsalda terörün Türkiye'nin gündeminden çıkması için canla başla askerimiz, polisimiz, korucumuz hatta vatandaşlarımız bir vücut olarak, bir ve beraber olarak gece gündüz bu amansız mücadeleyi gerçekleştiriyor. Sadece terör gruplarına karşı değil onların içeriden ve dışarıdan arkalarını sıvazlayan, destek veren bütün unsurlara da aynı şekilde tavizsiz gereken her şeyi yapmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Bugün burada Mübarek Ramazan ayının manevi havasını birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Davetimize icabet ettiniz, bizleri şereflendirdiniz her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Birlikte geçtiğimiz yıl Ramazan ayı içinde yine burada bir araya gelme imkanı bulduk. Akabinde yapılan 1 Kasım seçimlerinde bizleri ziyadesiyle desteklediniz bizleri mutlu ettiniz, bizlerin omuzlarına yüklediğiniz sorumluluğu alarak sizlere mahcup olmamak, sizlere hizmet edebilmek İçin gecemizi gündüzümüze katarak sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Cenab-ı Allah birliğimize, kardeşliğimize zeval vermesin inşallah. Ülkemizi bölmeye, zayıflatmaya çalışan, dışarıdaki ve içerdeki şer güçlerine Cenab-ı Allah fırsat vermesin.

 

Önemli bir süreçten geçiyoruz. Etrafımıza baktığımızda komşu ülkelerimizdeki silah ve top mermilerinin altında ibadetlerini yerine getirmeye çalışan bir çok din kardeşimiz var. Bakın Suriye’den yaklaşık 3 milyon mülteci, varil bombalarının altından kaçarak ülkemize sığınan din kardeşlerimizin dertlerine ortak olmaya gayret gösteriyoruz.

 

Aziz milletimiz 78 milyon Türk insanımızın her bir ferdi bu kardeşlerimize kapılarını, masalarını hatta işyerlerini açtı ve paylaşmasını bildi.  Hani deriz ya mutluluklar paylaştıkça çoğalır, üzüntüler paylaşıldıkça azalır, işte bizler bu anlayış ile hareket ediyoruz.

 

Rabbim bizleri Ramazan ayına eriştirdi, mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı da göstermeyi nasip eylesin. Sağlık içinde her birimizi nice Ramazanlara ve bayramlara ulaşmayı nasip eylesin.

 

İnşallah Allah'tan bir zeval gelmezse niyetimiz o dur ki seneye yine bu mekânda yine sizlerle birlikte olmayı birlikte oruç açmayı bizlere nasip eder diyorum, her birinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Allah'a emanet olun." diyerek sözlerine son verdi.

 

Milletvekili Köktaş iftar yemeği sonrası misafirleri ile çay sohbeti gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER