Milletvekili Demir, 107 yaşındaki teyzeyi unutmadı

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Alaçam'da yaşayan ve 107 yılı geride bırakan teyzeyi ziyaret ederek, hayır duasını aldı.

Milletvekili Demir, 107 yaşındaki teyzeyi unutmadı

    AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Alaçam İlçesi'nde yaşayan ve bir asrı deviren Ragibe Toprak  isimli teyzeyi evinde ziyaret etti. 107 yaşındaki Toprak ile hasbihal eden Demir, hayırlı ömürler temenni etti.

    Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ve beraberindeki partililerle birlikte ev ziyaretinde bulundu.

    Demir, çocuklarıyla aynı evde yaşayan 1907 doğumlu olan Ragibe Toprak'ın elini öpüp, hayır duasını aldı. İlçe teşkilatının kendisine 107 yaşında bir kişi olduğunu söyleyince çok şaşırdığını söyleyen Demir, "Ragibe teyzeyi duyar duymaz gelmek istedim. Hasta ve yaşlı ziyaretleri çok önemlidir. Onların elini öpüp hayır duası alınmalıdır. Bizde bu niyetle gelip, teyzemizi gördük. Maşallah sağlığı sıhhati yerinde, çok önemli bir rahatsızlığı yok. Allah hayırlı ömür versin" dedi.

   Bir asrı geride bırakan Ragibe Toprak da, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Evden dışarıya çıkamıyorum, kapım çalındığında bir el öpen olduğunda duygulanıyorum. Allah'ım herkese sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin. Beni unutmadınız, Allah da sizleri unutmasın" diye konuştu.

    Demir ve beraberindekiler, teyze ile fotoğraf çekildikten sonra evden ayrıldı.

                             NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER