banner221

‘3Y ile mücadele için iktidardayız’

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Milletimiz bizi yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele etmek için iktidar yaptı" dedi.

‘3Y ile mücadele için iktidardayız’

       Partisinin Alaçam ilçe teşkilatını ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 3Y (Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasaklar) ile mücadele için göreve geldiklerini söyledi.

       Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki partililerle birlikte Alaçam ilçesine giderek, teşkilatın seçim koordinasyon merkezine geçti. Burada İlçe Başkanı Ali Şengül, AK Parti Alaçam Belediye Başkan Adayı Hadi Uyar, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Demir, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Ülke olarak kritik bir dönemden geçildiğine dikkati çeken Demir, "Son günlerdeki olaylarla AK Parti'nin oylarının düşürülmesi hedeflenmektedir. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var ve ilk defa halk seçecek. Bunun önüne geçebilmek için bazı odaklar çalışmakta fakat bunu milletimiz görüyor ve başarılı olamayacaklar" dedi.

                                           AK PARTİ BÜYÜK AİLE

         AK Parti'nin bugün toplumun tüm kesimine hitap eden büyük bir aile olduğunu anımsatan Milletvekili Demir, "11 yıldır bu ülkeyi en iyi konuma getirmek için çalışıyoruz. Gelinen noktayı 11 yıl önce söylesek, herkes gülerdi. Hamd olsun bunları başardık. Kamuda eskiden olduğu gibi yolsuzluk ve hırsızlık yapılsaydı, bu hizmetler yapılabilir miydi? Milletimiz bizi yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla mücadele etmemiz için bu göreve getirdi. Bunun için çalışıyoruz. Önümüzde yerel seçim var. Küçük ayrıntılara takılmadan, fotoğrafın büyüğüne bakarak yolumuza devam etmeliyiz. Milletimiz herşeyi görüyor ve sandıkta da gereken cevabı verecektir" diye konuştu.

                                        SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

        Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Alaçam ilçe teşkilatı olarak, partimizin burada en yüksek oyu alabilmesi için çalışmalarımıza başladık. İnşallah halkımızın da desteğiyle adayımızı burada belediye başkanı yapmak istiyoruz. Seçim çalışmalarımıza başladık" şeklinde konuştu. 

        Milletvekili Demir, ilçede esnaf ziyareti yaptıktan sonra Alaçam İmam Hatip Lisesi'ne geçti. Burada okulların mevcut durumu ile ilgili Milli Eğitim yetkilileri ile toplantı yapan Demir, İmam Hatip Ortaokulu ihtiyacının karşılanması için yeni bir okul yapılabileceğini bunun için de gerekli çalışmaların başladığını söyledi.

                                                                                                 NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER