banner221

AK Parti Bafra'da Seçim Startını Verdi

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, tüm olumsuzluklara rağmen büyük hizmetler yaptıklarını söyledi.

 AK Parti Bafra'da Seçim Startını Verdi

       Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Pati İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve ilçe teşkilatı basın mensuplarıyla ilçe binasında bir araya geldi.

       Seçim çalışmalarının startını verdiklerini söyleyen AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Geçen hafta genel merkezimiz ve il başkanlığımız tarafından bizlere tebliğ edilen belediye başkan adayımızla ilgili isim netleştikten sonra belediye başkanı adayı ile ilgili süreç nihayete erdi. Belediye Meclisi ile ilgili süreç Şubat ayının 20'sine kadar devam edecek,  Belediye Başkanı aday adaylığında 6 tane aday adayımız vardı. Bir tanesi mevcut belediye başkanımız Zihni Şahin'di. Bu süreçte aday adaylarımızın hepsine çok teşekkür ediyoruz. Sivil toplum örgütü ziyaretiyle başlayacak çalışmalarımız, esnaf ve köy ziyaretleriyle devam edecek" dedi.

      Bafra Belediye Başkan Zihni Şahin ise yaptığı konuşmada, "Bildiğiniz gibi bir aday adaylığı süreci yaşandı ve geçtiğimiz cuma akşamı sona erdi. Biz, 5 yıllık dönemi geride bıraktık. Her şeyden önce belediye başkanlığı sürecimizde, hizmetleri yaparken, yanlışta yapmamaya dikkat ettik.  Birilerine haksız kazanç sağlamadık, birilerine farklı davranıp adaletsizlik yapmadık. İnsanız, eksiklerimiz illaki olmuştur. Takdir edersiniz ki Bafra Belediyesi'nde, bütün olumsuzluklarına rağmen büyük hizmetler yaptık.Bafra'nın acil olan bütün sorunlarını hallettik. Bafra, hizmetlerini hiç bir yere bağlı olmadan halledecek seviyeye geldi" diye konuştu.

       Türkiye'de AK Partinin Belediye Başkan adaylarını belirleme konusunda kriterlerinin var olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "AK Partinin adayları belirleme konusunda en önemli kriterlerden bir tanesi halka sormak, anketler, parti teşkilatının görüşü, milletvekillerinin görüşü, koordinatör milletvekilimizin görüşü ve buna bağlı olarakta birde sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın aktif kişilere sorarak burada hiç aklımıza gelmeyecek kişilerden bilgi alarak da bir araştırması var. Bu kriterlerin en fazla benim üzerimde belirlenmesi neticesinde tabi beni aday gösterdiler. Ben öncelikle bana güven veren Bafra halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Tabi teşkilatımıza ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Bölge milletvekillerimize, koordinatörümüze, il teşkilatımıza, ilçe teşkilatımıza verdikleri destekten dolayı herkese sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

                                                                                  NAMIK AZGIN    

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER