banner223

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, DÜĞÜN MERASİMLERİNE KATILARAK MUTLULUKLARA ORTAK OLDU

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Demirtaş, Karakaş, Adapazar, Vural, Akyüz ve Akçay ailelerinin düğün merasimlerine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, DÜĞÜN MERASİMLERİNE KATILARAK MUTLULUKLARA ORTAK OLDU

    AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ilk olarak AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş'ın oğlu Erhan ile Arife Demirtaş'ın Aydınköy Mahallesi’nde yapılan düğün merasimine katıldı. Burada düğüne katılanları selamlayan ve bayramlarını tebrik eden Milletvekili Köktaş, daha sonra Canik Kültür Merkezi'nde Nesli ve Kürşat çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Bir ömür boyu mutluluğa "evet" diyen genç çiftin nikah cüzdanlarını takdim eden Milletvekili Köktaş son olarak Arzu ve Uğur çiftinin düğün merasimlerine katılarak genç çiftin hediyesini taktı.

   Dünya evine giren bütün çiftlere iki cihan saadeti dileyen Milletvekili Köktaş, gerçekleşen evliliklerin Demirtaş, Karakaş, Adapazar, Vural, Akyüz ve Akçay aileleri için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

   Düğün merasimlerinde kısa bir konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Toplumun temel yapısını oluşturan aile kurumunun üç tanesinin daha bugün temellerini attık. Gerçekleşen evliliklerin aileler için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sizler, aile büyüklerinizi ara sıra değil, mutlaka sıra sıra ziyaret ederek hayır dualarını alın, alınki sizden de dünyaya gelecek olan evlatlar aynı yolu izlesinler. İzlesinler ki önce size hayırlı, sonra vatanına, milletine hayırlı evlatlar olsun. Bir kez daha sizleri tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

   NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 20:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER