MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, BAFRA’DA HALKA SESLENDİ

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Zafere giden yolda son virajdayız. Durmak yok, 78 milyona hizmet için, güven ve istikrar için yola devam" dedi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, BAFRA’DA HALKA SESLENDİ

   AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Bafra İlçesi'nde bir dizi programlar gerçekleştirdi.
   Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve İl Başkan Yardımcısı Alaettin Bayrak'ın da katılımıyla sabah kahvaltısında, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yöneticileri, mahalle başkanları ve ilçede partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan teşkilat üyeleri ile biraraya gelen Milletvekili Köktaş, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bol bol sohbet etti. 
    Gazipaşa ve Bahçeler mahallelerinde İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen mitinglerde de birer konuşma yapan Milletvekili Köktaş, gösterilen ilgi, alaka ve destekten ötürü Bafralılara teşekkür ederek 1 Kasım seçimleri için destek istedi.
     AK Parti olarak ilk günkü aşk ve şevkle 78 milyona hizmet etmeye hazır olduklarını belirten Milletvekili Köktaş, "Biz ülkemiz için daima göreve hazırız. Biz milletimize öfkeyle değil, aşkla geliriz. Bizim tek meselemiz, bu ülkeye hizmet, bu millete hizmet. İlk günkü aşkla, geceli gündüzlü çalışarak milletimizin yüzünü güldürmeye inşallah devam edeceğiz" diyerek AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı Cumhuriyet Bayramı Müjde Paketi'ni hatırlattı.
       Her kesime çifte bayram yaşatan açıklamalardan söz eden Milletvekili Köktaş, Öğrencilerin 330 lira olan burs miktarlarını yılbaşından itibaren 400 liraya çıkacağını, Polislerin emniyet hizmet tazminatının yüzde 25 artacağını, şubat ayında ise 30 bin öğretmenin atanacağını söyledi. 
       Milletvekili Köktaş: "AK Parti iktidarlarının sağladığı güven ve istikrar ortamı ile birlikte ekonomik kalkınma sağlandığını görmekteyiz. Sağlık ve sosyal güvenlik alanında köklü reformlar gerçekleştirildi. Havalimanları, havayolu trafiği ve yolcu sayısı arttırıldı. Bölünmüş yollar artırılarak karayolu trafiği rahatlatıldı. Toplu konut projeleri yaygınlaştırıldı. Kapsayıcı, yenilikçi ve hane özelinde ihtiyaca yönelik sosyal yardım ve sosyal destek programları geliştirilmiş ve bilhassa yoksul, kimsesiz ve muhtaç vatandaşlarımız için kullanılan sosyal yardım kaynakları önemli oranda arttırıldı. Engellilerin, şehit yakınlarının ve gazilerin hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik sosyal politika uygulamaları hayata geçirildi, dezavantajlı gruplara yönelik uygulanan pozitif ayrımcılığın kapsamı genişletildi. Bu ve bunun gibi birçok hizmetler AK Parti ile hayat buldu." 
      Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'de herşey yolunda giderken, tek başına iktidar güven verirken, ihracaat rakamları yükselirken, ekonomik göstergeler iyi durumdayken, ülkemizde bir şeyler oldu. Ülkemiz de her şey yolunda ilerlerken bundan rahatsız olanlar oldu. Bu şer odakları Milletin iradesi üzerinde Türkiye’nin milli duruşu üzerinde mühendislik yapmaya çalışıyorlar. Allah’ın izni ile başaramayacaklar. Ülkemizin birliği ve dirliği, insanlarımızın kardeşliği için Türkiye’nin güçlü bir hükümete ihtiyacı var. Türkiye’nin meselelerinin çözümü ve gelecek için koyduğumuz projelerin gerçekleşmesi için AK Parti kadrolarına ihtiyaç var. Yine “3 Kasım 2002 Ruhu”yla kaldığımız yerden bütün o güzel, o pozitif hedeflerimize varma çabalarımızı devam ettireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
            NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER