EDİS,"TARİHİ BİR SORUMLULUK BİZLERİ BEKLİYOR"DEDİ

MHP Samsun Milletvekili ve adayı Hüseyin Edis, 1 Kasım’da yapılacak genel seçimler öncesinde seçmene seslenerek, "Tarihi bir sorumluluk bizleri bekliyor" dedi.

EDİS,

 Edis, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği köy ve mahalle sohbetlerine devam ediyor. Yenidoğan Mahallesinde vatandaşla kahvaltıda buluşan Edis, gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu.

1 Kasım genel seçimlerinin ülke için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Edis, "Ülkemizin üzerine çökmüş kabus gibi bir karanlıktan aydınlıklara ulaşmak, Atamızın gösterdiği hedeflere yeniden koşmak, fikri hür, vicdanı hür nesiller yaratmak, canımızdan çok sevdiğimiz bu cennet vatanı korumak ve yüceltmek için tarihi bir sorumluluk, bir görev bizleri bekliyor" dedi.

"Partimizin tüm Türkiye’ye umut olan seçim bildirgesi ile birlikte başladığı 'Genel Seçim’ süreci ile geleceğine yürekten inandığımız o güzel günler artık yakındadır" diyen Edis, şu ifadeleri kullandı:

"1 Kasım günü bu ülkenin tarihini değiştirmek bizim elimizdedir. Gün elbirliğiyle, gönül birliğiyle zalimin zulmüne son vermek için omuz omuza mücadele etme ve bu seçimlerde partimizi iktidara taşıma günüdür. Artık gün kavga, ihtiras ve küskünlük günü değildir! Gün, birlik olup, tek yürek halinde Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidar yapma, bu kötü gidişe son verme günüdür! Bu kutsal görevinizde sizlerle omuz omuza, yanyana yürümek benim için bir onurdur. Vereceğiniz desteğe ve emeğinize şimdiden sonsuz şükranlarımı sunuyorum."
NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER