“GİTMEDİK YER SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ “

CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay ve yönetim kurulu ile birlikte, Bafra ilçesine bağlı Gökçesu, Göltepe, Gökçeağaç köylerini gezdi.

“GİTMEDİK YER SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ “

CHP  Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü," Bu topyekün bir kurtuluş mücadelesidir. Bu bölgede sandıklarda tulum çıkacağız, birlikteliğimiz Bafra'nın yok olan yıllarını telafi etmek için bir ışık olacak, sandıktan birlikteliğimizle çıkacak ve Bafra'yı hep beraber yöneteceğiz. Ülkemizde hâkim olan yalan, talan düzenini Bafra da bizler yıkacağız ve her gittiğim yerde de söylediğim, üretime dayalı insan odaklı belediyeciliği getirecek, üretimden doğan istihdam ve gelirleri tüm bölgelere eşit olarak dağıtacağız. Bafra markasını tüm ülkemize tanıtacağız. Yıllarca iktidar mensubu olarak Bafra'yı yönettiler, sonuç kocaman bir köy ve borç sıralamasında Türkiye de ilk sıralara giren bir Bafra,  nasıl hala yönetmeye adaylar aklım almıyor, Bafra tüm bunları hak etmiyor. Ayakkabı kutularını, para kasalarını dolduranlar Ülkelerini umursamazlar bu pisliğe bulaşanların uzantılarına da Bafra da en güzel dersi sandıktaki beraberliğimizle vereceğiz" dedi.

     Vatandaşların sorunlarını dinleyen Ünlü,"Hep birlikte hak ettiğimiz yönetimi kuracak ve bu sorunları kökünden söküp atacak mutlu bir Bafra yaratacağız" diye konuştu.   

                                                                            NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER