KÖYLÜLER CHP'Lİ SEVİNÇ'İ BAĞRINA BASTI

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Şaban Sevinç gittiği her yerde halkın yoğun ilgisi ve desteği ile karşılanıyor.

KÖYLÜLER CHP'Lİ SEVİNÇ'İ BAĞRINA BASTI

  Çalışmaları kapsamında Emenli Köyünü de ziyaret eden, köy halkıyla sohbet edip, dertlerini dinleyen Sevinç'e destekler çoğalarak devam ediyor.
            Köylü Kardeşim Daha Fazla Mağdur Olmayacak!
  Köy halkının en büyük sorunu olan mazot fiyatına değinen Sevinç; "Seçim vaatlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Neyin sözünü verdiysek tutmaya hazırız. Mazot fiyatının hali ortada. Çiftçi kardeşlerime sesleniyorum sizler daha verimli mahsüller üretebilin diye mazotun fiyatını 1 Lira 80 Kuruş yapacağız. Emeklimize sesleniyorum dini bayramlarda çift maaş vereceğiz, öğrenci kardeşlerime sesleniyorum, gelecek kaygısı yaşamadan işiniz hazır bir şekilde okuyacaksınız, diplomalı işsiz olmayacaksınız" dedi.
               Köy Halkı; "Sonuna Kadar Şaban Sevinç'in Arkasındayız!"
   Bir köy sakininin, "Yıllardır mağduriyet çekiyoruz kimse de halimizi sormadı, köylüyü düşünen yok. Sana güveniyoruz, bir şeyleri değiştirebileceğine inanıyoruz. Sonuna kadar destekçiniz." demesi üzerine duygulanan Sevinç, "Sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece başaramayacağımız iş yok. Sizlerin bu güvenini boşa çıkartmayacağım. Samsun'un bir evladı olarak söz veriyorum, her zaman bu kardeşiniz sizlerin savunucusu olacak” diye konuştu.
   Sevinç'in seçim gezileri halkın yoğun desteğiyle devam ediyor.

        NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER