SAMSUNSPOR YÖNETİMİ KART PARTNERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye İş Bankası yetkilileri tarafında düzenlenen sabah kahvaltısı programına katıldılar.

SAMSUNSPOR YÖNETİMİ KART PARTNERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

    Türkiye İş Bankası Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen programa, İş Bankası Satış Bölge Müdürü Mesut Yel ile Tahsis Bölge Müdürü Hakan Ayhan ‘in evsahipliği yaptıkları sabah Kahvaltıda İş Bankasının tüm şube müdürleri de hazır bulundu.
                     'GEÇMİŞLE KIYASLADIĞIMIZDA YÜZDE 25 ARTIŞ VAR'
    Kahvaltının ardından, Samsunspor Yönetimine davete katıldıkları için teşekkür ederek sözlerine başlayan İş Bankası Satış Bölge Müdürü  Mesut Yel, “Daha önce Samsunspor Tesislerinde böyle bir kahvaltıda bir araya gelmiştik. Şimdi burada birlikte oluyoruz. Bizim amacımız Samsunspor’a destek olmak. Destek olmanın temelinde de Samsunspor logolu kredi kartı sayısının artırılması yatıyor.  Şu anda 5 bin Samsunspor logolu kredi kartı var. 2015 yılında bine yakın Samsunspor logolu kredi kartı vermişiz. Geçmişle kıyasladığımızda yüzde 25 artış var. Bu artış iyi ama toplamda 5 bin kredi kartı sayısı çok az. Son bir ayda verdiğimiz 300 kredi kartının 90 tanesi Samsunspor logolu kredi kartı. Bu oran çok iyi bir oran. Toplam kredi kartı sayımızın üçte birini Samsunspor logolu kredi kartı yaparsak başarılı olmuş olacağız. Bunun için çok çalışacağız” diye konuştu.
                   'SAMSUNSPOR’UN AYLIK 18-20 BİN GELİRİ OLUYOR'

    Samsunspor logolu kredi kartı sayısının az olduğuna değinen Tahsis Bölge Müdürü Hakan Ayhan’da, ” Samsunspor logolu kredi kartında hedefimizin 50 bin olması lazım. 5 bin kredi kartında Samsunspor’un aylık 18-20 bin geliri oluyor. Bunu 50 bin Samsunspor logolu kredi kartına çıkardığımız zaman 180-200 bin arası gelir olacak. Samsun gibi 1 milyonluk ve takımına sahip çıkan bir taraftarın 50 bin hedefine ulaşması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
    Samsunspor logolu kredi kartı projesinin başlangıcında büyük emeği geçen Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Levent Korba’ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Erkurt Tutu,“Daha önce başkanlık yaptığım dönemde Samsunspor logolu kredi kartı ile ilgili ciddi bir çalışmamız olmuştu. Bugün de görüyorum ki burada ki herkes Samsunspor’a sahip çıkmaya çalışıyor. Gerçekten çok büyük sorunlarla boğuşuyoruz. Ciddi anlamda borcu olan bir Kulübü yönetmeye çalışıyoruz. Sizler de bunu biliyorsunuz. Böyle sabit bir gelir desteği bizim için önemli. Türkiye İş Bankası konuyu sahiplenmeye devam ediyor ve güncel bilgileri bizim ile paylaşıyor. Davetlerinden ötürü onur duyduk.” şeklinde konuştu.
                YÖNETİCİLER SAMSUNSPOR FORMASI HEDİYE ETTİLER

   Başkan ve yöneticiler kahvaltıya katılanlara üzerinde isimleri yazılı Samsunspor forması hediye ederken, İş Bankası idarecileri de Yönetim Kurulu Üyelerine İş Bankası logolu fincan takımı hediye etti.
          Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER