banner221

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, CANİK’DE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "1 Kasım da yapılacak olan seçim parti meselesi değil, memleket meselesidir. Gençlerimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın daha güzel bir Türkiye’de yaşaması için yapılacak olan bir seçimdir" dedi.

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ, CANİK’DE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI

     AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Canik İlçesi'nde bir dizi programlar gerçekleştirdi.
    Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Ender Kökten ve ilçe teşkilat üyelerinin katılımı ile Canik İlçesi'nde Cengiz Topel Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yapan Milletvekili Köktaş daha sonra Canik Muhtar Derneği'ni, Karşıyaka ve Gazi Osman Paşa Minibüsçüler Derneği'ni, Yavuz Selim ve 200 Evler Mahallelerini ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde 200 Evler mahallesinde yaşanan elim trafik kazasında hayatını kaybeden Yaşar Mahran'ın ailesine de taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Köktaş, Mahran ailesine başsağlığı diledi.
    Muhtarların, Minibüsçülerin, Esnafların ve mahalle sakinlerinin talep, sorun ve görüşlerini dinleyen, sohbet eden milletvekili Köktaş, çocuklarada oyuncak hediye etti. Milletvekili Köktaş son olarak Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Gençlik Buluşması" adlı programda gençlerle biraraya gelerek, bilgi, birikim ve tecrübe paylaşımında bulundu.
    AK Parti iktidarından önceki Türkiye'yi, yani eski Türkiye’yi geri getirme gayreti içinde olanların 7 Haziran öncesi ve sonrası algı operasyonları yaptıklarını belirten Milletvekili Köktaş gerçekleştirdiği programlarda yaptığı konuşmalarda şu sözlere yer verdi: "Milletimizin hayrına olan hiçbir meselede bir araya gelemeyenler AK Parti'ye karşı, ülkemize karşı bir araya geldiler. AK kadrolar diyor ki; Türkiye 2023 hedeflerine ulaşsın, onlar diyor ki Türkiye 1970’lerin, 1980'lerin, 1990’ların günlerine dönsün. Biz diyoruz ki; Türkiye büyüyüp gelişsin, fakat onlar yapılan hizmetleri, projeleri, yatırımları engellemenin gayretindeler. Bunun için istikrar, barış, huzur ve güven ortamı adına 1 Kasımda sandığa ve geleceğimize sahip çıkmalıyız" dedi.
   1 Kasım da yapılacak olan seçimin parti meselesi değil, memleket meselesi olduğunu ifade eden Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "1 Kasım'a kısa bir zaman kaldı. "Sen ben yok Türkiye var" anlayışı ile hareket etmeliyiz. Onun için bu seçim sıradan bir seçim değil. Bu seçim Türkiye’nin geleceğinin seçimidir. Gençlerimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın daha güzel bir Türkiye’de yaşaması için yapılacak seçimdir. Bu seçim sen, ben meselesi değil memleket meselesidir. Güvenin istikrarın, huzurun temini için yapılacak bir seçimdir. Bunun için önemli bir karar vereceğiz. 1 Kasım da ya huzur diyeceğiz, ya da huzursuzluk, Ya kalkınma diyeceğiz, ya yerinde sayma. Huzurun, istikrarın ve güven ortamının sürmesi için tek başına, iş başında bir iktidar olması gerekiyor. Bu da 13 yıldır ülkesi ve milleti için çalışan, hizmet eden AK Parti iktidarıdır" diye konuştu.
   Türkiye'nin 2023 hedeflerine doğru olan yürüyüşünden kesinlikle vazgeçmediğini de sözlerine ekleyen Milletvekili Köktaş, "Türkiye, büyük projelerini adım adım hayata geçirmeyi sürdürecek; bilimde, teknolojide, savunma sanayinde, araştırma-geliştirme faaliyetlerinde asla bir geriye gidiş söz konusu olmayacaktır. Mağdurların, mazlumların, ihtiyaç sahiplerinin umudu olmaya devam edecektir" diyerek gerçekleştirdiği programlarda gösterilen ilgi, alaka ve destek için Caniklilere teşekkür etti.
      NAMIK AZGIN 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER