banner223

SAMSUN TSO’DA, “TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET” DEDİ

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB öncülüğünde Ankara’da düzenlenen ve binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen, “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” yürüyüşüne katılarak destek verdi.

SAMSUN TSO’DA, “TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET” DEDİ

      Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, STK, sendika ve meslek örgütlerinden oluşan toplumun farklı kesimlerini temsil eden 14 kuruluş tarafından organize edilen,“Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” yürüyüşüne katılarak destek verdi.

      261 sivil toplum kuruluşunun da destek verdiği yürüyüşüne, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu, Divan Kurulu, Meclis Üyeleri ve bazı Oda üyeleri katıldı. 

                             SAMSUNTSO HEYETİ DE MİTİNG ALANINDA

      Samsun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde yolcu otobüsüyle birlikte sabah Samsun’dan yola çıkan heyet, öğleden sonra Ankara’da yürüyüşün başlayış noktası olan Sıhhiye Meydanı’na vardı.

       Çok sayıda Oda üyesi de, kendi imkanlarıyla Ankara’ya gelerek, heyete katıldı.

       Samsun heyeti daha sonra, Türkiye’nin dört bir tarafından yürüyüşe gelenlerle birlikte ellerinde Türk bayraklarıyla, “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” dedi. Samsun heyeti, aynı gün gece geç saatlerde Samsun’a geri döndü.

       Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’da yürüyüşe destek veren üyelerine teşekkür etti. Yürüyüşün önemine değinen Başkan Murzioğlu, “Ankara’da binlerce kişi, tek vücut olarak, barış ve kardeşlik için yürüdü. Samsun TSO olarak bunun bir parçası olmak bize onur ve gurur verdi” dedi. 

                          TÜRKİYE’NİN BÜYÜKLÜĞÜ DOSTA DÜŞMANA GÖSTERİLDİ

        Yürüyüşe katılanların bir kez daha, teröre karşı tepkilerini dile getirdiğini belirten Murzioğlu, “Ülkemizin barış ve huzur isteği, bu topraklarda yaşayan herkesin kardeş olduğu en güçlü şekilde Ankara’da bir kez daha vurgulandı.Öncelikle bugün bu anlamlı organizasyonu gerçekleştiren başta çatı kuruluşumuz olan TOBB ve meslek kuruluşlarımıza, sendikalarımıza, sivil toplum örgütlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca, bize destek veren üyelerimize de çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin büyüklüğünü ve asla bölünemeyeceğini Ankara’da bir kez daha dosta düşmana gösterdik. Orada terörü lanetledik, kardeşliğimize sahip çıktık. Yürüyüşte çok güzel mesajlar verildi. İnşallah başımıza musallat olan terör olayları bir an önce sona erer ve Türkiye en kısa zamanda aydınlık günlerine tekrar geri döner” diye konuştu. 

        Köksal  ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2015, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER