banner223

BAŞKAN KAR,'KILIÇ HER ZAMAN YANIMIZDA...'

Samsunspor'un haddi manevi her zaman yanında olan eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yine Samsunspor’u yalnız bırakmadı.

BAŞKAN KAR,'KILIÇ HER ZAMAN YANIMIZDA...'

    Kılıç, Nuri Asan Tesislerine  gelerek Başkan Emin kar, Yönetim kurulu üyeleri ile, Teknik Direktör  Hüseyin Kalpar ve futbolcuları ziyaret etti.  
 
    Yapılan idmanın son bölümünde tesislere gelen eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, önce Başkan Emin Kar ve yönetim kurulu üyelerimizle sohbet etti. Ankaraspor maçında yaşanan olaylar ve takımın son durumu hakkında başkan Emin Kar'dan bilgi alan Suat Kılıç, idman bitiminde ise Teknik Direktör Hüseyin Kalpar  ve futbolcularla konuştu. 
                                "ŞEHİR OLARAK EL ELE VEREREK AŞMALIYIZ"
     Teknik ekibimize ve futbolcularımıza teşekkür edip moral veren Eski Bakan Kılıç,"Çok iyi gidiyorsunuz. İnşallah bu güzel gidişin sonu şampiyonluk olacaktır. Bizler buna inandık, sizler zaten inanmışsınız. sıkıntıları tüm şehir olarak el ele vererek aşmalıyız. Bizim üzerimize düşün görevi yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Yolun sonu gözüktü artık herkesin destek vermesi gerekli. Birkaç kişinin çabasıyla olmuyor. Bu şehir zoru başaracak güçtedir" dedi. 
                                  DEDİĞİNİZ GİBİ YOLUN SONUNA GELDİK
    Samsunspor Yönetim kurulu Başkanı Emin kar ise, eski bakanımıza teşekkür ederek,"Sayın bakanımız her zaman yanımızda oldunuz. Olmaya da devam ediyorsunuz. Sizinde dediğiniz gibi yolun sonuna geldik. Biraz daha destek bu takımı hedefe ulaştıracaktır. Ancak şunu söyleyeyim, o şampiyonluk kupasını size hediye edeceğiz. Bu sözü pırıl pırıl ve karakterli futbolcularımız verdi" diye konuştu.

                                                                                            Köksal ÖNER 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER