banner221

“ HİÇ BİR BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAYACAKTIR”

Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan 1930 Bafraspor U-19 takımı Kaymakam Halis Arslan’ı makamında ziyaret etti.

“ HİÇ BİR BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAYACAKTIR”

       Ziyaret esnasında Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan 1930 Bafraspor U-19 takımı tarafından Kaymakam Halis Arslan’a takımın formasını hediye ettiler.

                    ‘TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİTMEYE HAK KAZANDIK’

       Takım antrenörlerinden Levent Kılıç ve Mustafa Bulat’ın yapmış oldukları açıklamalar arasında,”İlk öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. 2014-2015 sezonu bizim için çok zor geçti. Tüm zorluklara rağmen gençlerimizle birlikte mücadelelerimize devam ederek ilk önce ligden, sonra gruptan çıkarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandık. 7 Mayıs’ta kura çekimleri yapılacak ve 13 Mayıs’ta ise karşılaşmalarımızı yapacağız. 2014-2015 sezonu içerisinde yaptığımız karşılaşmalarda bizleri yalnız bırakmayarak maçlarımızı izlemeye geldiniz. Maçlarımıza gelmeniz bizlere bir manevi güç verdi. Türkiye şampiyonasındaki yapacağımız karşılaşmalarda da güzel sonuçlar elde edip ilçemize dönmeyi düşünüyoruz “dedi.

                      ‘İNŞALLAH MAÇLARINIZI DA İZLEMEYE GELECEĞİM’

        Bafra Kaymakam Halis Arslan yapmış olduğu açıklamasında ise;” İlk öncelikle sizleri tebrik ediyorum. 1930 Bafrasporun geleceği sizlerin elinizde. İnşallah maçlarınızı da izlemeye geleceğim. Bende iyi bir futbolcu seyircisi olduğum gibi yeşil çim sahalarda da ayrıca futbol oynadım. Türkiye Şampiyonasında yapacağınız karşılaşmalarda şimdiden başarılar diliyorum “diye konuştu.

         KÖKSAL ÖNER 
 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER