“Devletle milleti barıştırdık”

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "AK Parti öncesinde devletin, milletin arasına nifak sokan bir yapısı vardı, bunu ortadan kaldırdık. Devletle milleti barıştırdık" dedi.

“Devletle milleti barıştırdık”

    Samsun'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti öncesinde devletin yapısının milletin arasına nifak sokan bir yapı olduğunu ifade etti. Demir, AK Parti'nin devletle milleti barıştırdığını söyledi.

     Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, İlkadım İlçesi Anadolu Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlkadım İlçe teşkilatınca düzenlenen programda AK Parti İlkadım Belediye Başkan A. adayı İhsan Kurnaz, partililer ve vatandaşlar yer aldı. Kurnaz, bu tür programları devam ettireceklerini belirterek, "Önümüzde yerel seçim var, inşallah bu seçimde de bugüne kadar olduğu gibi yine desteklerinizi bekliyoruz. Anadolu Mahallesi AK Parti olarak çok yüksek oy aldığımız bir mahallemizdir. Allah razı olsun sizlerden. Başbakanımız bugüne kadar yaptığı hizmetleri yapabilmişse, devrim niteliğinde değişiklikleri hayata geçirebilmişse bu sizlerin verdiği destekler sayesinde oldu" dedi.

                             MUHALEFET HER SEÇİMDE DÖKÜLÜYOR

      Konuşmasına AK Parti'nin her seçimden oylarını artırarak çıktığına dikkati çekerek başlayan Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ise, "AK Parti her seçimden oylarını artırarak çıktı, muhalefette her seçim dökülüyor. Bunu bir gerçek olarak yaşıyoruz. Yüzde 34'ten başladık, yüzde 51'e çıktık. Birçok seçim ve referandum yaşadık, bugüne kadar milletimiz yüzümüzü kara çıkartmadı. AK Parti'den önce her alanda kötü bir Türkiye vardı, hamd olsun bunlar geride kaldı. Sağlıkta yaşadığımız gelişmeleri 10 sene önce biz, devasa hastaneler yapacağız, kuyruk olmayacak, aile hekimliği getireceğiz, herkes sosyal güvence altına girecek, okullar yapacağız, sınıflardaki öğrenci sayısı 25,30'a düşüreceğiz, kitapları devlet bedava verecek, deseydik, belki çoğu insan inanmakta zorluk çekerdi" diye konuştu.

                                 DARBEYİ MİLLİ BAYRAM GİBİ KUTLADILAR

      Bir dönem darbecilerin milletin Başbakan yaptığı, bakan yaptığı kişileri idam ettiğine dikkati çeken Milletvekili Demir, "İdam ettiler ondan sonra o darbeleri milli bayram gibi 25 sene bu ülkede kutladılar. Bunları hep yaşadık bu ülkede, millet kimi seçerse seçsin 'benim dediğim olur' dediler. 28  Şubat sürecisini hatırlayın, başörtülüsü sayısı, kuran kursu sayısı arttı, irtica bir tehdit, öyle bir süreç olacak ki bu bin yıl sürecek dediler, bu irticacılarla bin yıl mücadele edeceğiz dediler, hırslarını alamadılar, 2002'de AK Parti kuruldu, baktılar ki Tayyip Erdoğan diye birisi çıkacak, bunun önünü kesmemiz lazım, bir şiir okudu diye 4 ay 10 gün hapsettiler. Bunlar sinema filmi değil, hepsini yaşadık" dedi.

                                 AYRIMCILIĞI ORTADAN KALDIRDIK

    AK Parti'nin devletle milleti barıştırdığını söyleyen Demir, "Devlet, milletin arasına nifak sokan bir yapı içerisindeydi. Ayrımcılık yapan, öteleyen, eşit muamelede bulunmayan, adaletsiz davranan böyle bir yapı vardı. İnsanlar arasında kılık kıyafetinden dolayı bir ayrım vardı. Okuduğu okuldan dolayı, etnik köktenden dolayı bir ayrım vardı. Hamd olsun bu ayrımcılığı AK Parti olarak ortadan kaldırdık" diye konuştu.

          Milletvekili Demir konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet etti.

                                                    NAMIK AZGIN

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER