banner223

AK PARTİ ADAYI AV.ORHAN KIRCALI: “BİZ MİLLETİMİZE İNANIYOR ve GÜVENİYORUZ”

AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.

AK PARTİ ADAYI AV.ORHAN KIRCALI:  “BİZ MİLLETİMİZE İNANIYOR ve GÜVENİYORUZ”

    Kırcalı, gündüz esnaf ziyaretleri yanında,  Samsun ilçelerinde AK parti SKM ziyaretleri ve esnaf gezileri yapıyor. akşam ise mahalle toplantılarına katılarak hemşehrileriyle beraber oluyor.
   AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı, gündüz Yakakent ilçesinde, akşam ise Hıdırellez, Dedeli, Yörgüç,  Örencik, Ortadurak ve Hacıoğlu mahallerinde çalışmalarını yürüttü.
   AK Parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi:  “Terörün hedefi sandık, demokrasi, milletimiz ve Türkiye’dir. Seçimler öncesi yaşanan terör olayları ve sonrasında oluşturulan atmosfer AK Parti’nin tek başına iktidarını engellemeyi hedeflemektedir. Türkiye 40 yıldır terörle mücadele eden bir ülkedir. Ülkemiz daha önceki terör olaylarını milletimizin feraseti sayesinde aşmıştır ve yine aşacaktır. AK Parti terör eylemlerinin ülkemizi teslim almasına izin vermeyecektir. Terör eylemi sonrası oluşan psikolojiyle hayatı esir almaya ve siyaseti şekillendirmeye çalışanlara da milletimiz izin vermeyecektir. Hiç bir terör eylemi AK Parti’yi korkutamaz. Teröristler Türkiye sahipsiz imajı vermeye çalışırken biz AK Parti olarak bu vatanın sahipsiz olmadığını haykırıyor ve Türkiye’nin sahibinin 78 milyon vatandaşımız olduğunu sürekli ifade ediyor ve biz milletimize inanıyor, güveniyoruz.”
     AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: “Türkiye’de AK Parti olduğu müddetçe hiç bir yabancı güç bizi teslim alamaz. Türkiye’de AK Parti olduğu müddetçe kimse ülkemizi fiziken ve ruhen bölemez. Türkiye’de AK Parti olduğu müddetçe memleket sahipsiz kalmaz. Türkiye’de AK Parti olduğu müddetçe şiddete ve teröre teslim olmayız. Kararlı tutumumuzu sürdürüyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında terörle mücadelemiz kesintisiz olarak devam ediyor. Kamplar vuruluyor, sığınaklar, cephanelikler, yok ediliyor. Bu mücadele sonucunda sayısız terörist teslim oluyor. PKK çökme noktasına getirildi.  Milletimiz nasıl ki Nobel ödülünü kazanan Aziz Sancar’ın başarısını beraberce kutlamışsa, Ankara’da yaşanan olay sonucunda acıyı da hep beraber yaşamaktadır. Milletimiz hiç bir terör eyleminde ayrım yapmamış ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının acısını kendi acısı bilmiştir. Milletimizin tüm mensupları sevinçleri paylaşırken de acılarını yaşarlarken de birlikte olmalılar. Millet olma şuuru ve ruhu budur. Milletimiz bunu her zaman göstermiştir. AK Parti bu yüzden ayrımcı ve ayrılıkçı siyaset yapanların karşısında yer almıştır. Biz AK Parti olarak bu konularda Biz birlikte Türkiye’yiz demekteyiz. Demeye de devam edeceğiz. Çünkü birlik ve beraberliğimiz buradan geçmektedir.”
    NAMIK AZGIN  

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER