SAMSUN'DA KURUMLARARASI VOLEYBOL CUMHURİYET KUPASI BAŞLADI

Samsun Valiliği ile Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği Kurumlararası Voleybol Cumhuriyet Kupası müsabakaları başladı.

SAMSUN'DA KURUMLARARASI VOLEYBOL CUMHURİYET KUPASI BAŞLADI

       Salı günü, saat 19:00' de, İlkadım Mustafa Dağıstanlı  ve Canik Atatürk Spor Salonu' nda başlayan müsabakalarda ilk karşılaşma Samsun Valiliği ile Gıda Kontrol Laboratuarı Müdürlüğü arasında gerçekleşti. Karşılaşmada Samsun Valisi İbrahim Şahin' in de yer aldı. 
                 OYUNCULARI TEBRİK ETTİLİR VE BAŞARILAR DİLEDİLER
     Karşılaşma öncesinde, Vali İbrahim Şahin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt; iki takım oyuncularını tebrik edip başarılar dilediler. Samsun Gıda Laboratuarı Müdürü Osman Aydın Vali Şahin' e günün anısına çiçek verdi. Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş ve İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan da karşılaşmayı izlemek üzere protokolde yerlerini aldılar.
                     'HER BİREYİN SPOR YAPMASINI TAVSİYE EDİYORUM'

      Vali İbrahim Şahin yaptığı açıklamasında,"Hepimizin bildiği gibi spor insan sağlığı için çok önemlidir. Ben hangi yaşta olursa olsun her bireyin spor yapmasını tavsiye ediyorum. Samsun Valiliği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın dostluk ve centilmenlik ortamında geçmesini diliyorum" dedi.
                    MÜDÜR ÖZYURT VALİ ŞAHİN'E TEŞEKKÜR ETTİ

     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt," Samsun Valiliği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası 32 takımın katıldığı güzel bir turnuva. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Burada önemli olan şampiyonluk kupasını kaldırmak değil, dostça ve centilmence arkadaşlık ortamında spor yapmak. Valimiz Sayın İbrahim Şahin'e de desteğinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.
                              MAÇLARDAN ALINAN TOPLU SONUÇLAR

    Turnuvanın ilk günündeki İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu' nda oynanan ilk karşılaşmada Samsun Valiliği Gıda Kontrol Labaratuarı Müdürlüğü' nü 2-0 mağlup etti.Mustafa Dağıstanlı Spor Salonun' da oynanan diğer karşılaşmada Samsun Kamu Hastaneleri Birliği,  Zafer Özel Eğitim' i 2-0, Ladik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Fizik Tedavi Hastanesi' ni 2-0, İlkadım Belediyesi Sahil Güvenliği 2-1, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Merkez Bankası' nı 2-0 Afad 75.Yıl Ortaokulu' nu 2-0 kağlup etti Canik Atatürk Spor Salonu' nda yapılan karşılaşmada Yeşilkent Anadolu Lisesi Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü' nü 2-0 mağlup etmeyi başardı .          Köksal ÖNER

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER