banner223

EDİS,”BİZİM TEK BİR AMACIMIZ VAR, O DA SADECE BAFRA’YA HİZMET ETMEK”

MHP Bafra ilçe teşkilatı, MHP Bafra Seçim İletişim Merkezini Atatürk Bulvarı Güven Sokakta dualarla açıldı.

EDİS,”BİZİM TEK BİR AMACIMIZ VAR, O DA SADECE BAFRA’YA HİZMET ETMEK”

   Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra açılış konuşması yapan MHP Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar, “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin geleceği ile ilgili 7 Haziran seçimleri, devamında da önümüzdeki günlerde, 1 Kasım seçimlerini hep birlikte icra edeceğiz. Gelinen sürece baktığımızda, devletimizin başkentinde, Ankara’mızda kalbimizde menfur bir olay, yani açılımcıların doğu ve güneydoğu ile ilgili terörü getirdikleri nokta maalesef Ankara’da kalbimizde, bir ot misali, bir mızrak misali girerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği ile ilgili maalesef, artık bayramları değil, maalesef diyoruz gene, yaslı günlerdeyiz. Onun müsebbipleri kim olabilir? 13 yıllık AKP iktidarıdır. Bizler, önümüzdeki süreç ile ilgili Atatürk’ümüzün kurmuş olduğu bu cumhuriyette mücadele etmek isteyen, cumhuriyetten yana tavır alacağız. Milliyetçi Hareket Partililer olarak, bizler öncelikle Milliyetçi Hareket Partililer değil, her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 1 Kasım seçimlerine, vatan borcu, sadece vatandaşlık görevi,  geleceğimizle ilgili Türkiye Cumhuriyetinin, Türk-İslam dünyasının da, sorumluluğu ve bilincini taşımakta, bu iktidarın gitmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.
   MHP Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar, meclis içerisindeki partilerden ve meclis dışındaki partilerden Milliyetçi Hareket Partisine destek istedi.
   25.Dönem MHP Samsun Milletvekili,26.Dönem Milletvekili Adayı Hüseyin Edis ,” 7 Haziran seçimleri sonrası Ramazan Bayramının hemen arkasında, 17 ilçenin tamamını gezdim. İlçelerdeki belediye başkanı, kaymakam ve oda başkanları ile toplantılar yaptık. Bu seçimlerde 4 yıl olsa da, iş yapmak için çok kısa bir zaman var. Zaten her seçimin sonunda, 6 ayı hükümet kurma, komisyonları kurma, ön çalışma yapma, birçoğu içinde devleti tanıma ile geçiyor. Yani son iki yılı da, seçim olacak diye düşünürseniz, sadece mecliste iki yıl çalışma yılı diye kalıyor. Bizde hazırlıklı olalım dedik, bölgemize ne yapabilirizi öğrenebilmek için sorunları dinlemek ve yerinde öğrenmek için ilçeleri gezdik. Çok ilginç bir tespitim oldu. Bugüne kadar en çok neden şikâyet ettik. Bafra’ya yatırım gelmiyor şikâyeti dinledik. İşte fabrika kurulacaktı, başka bir ilçeye kaydırıldı. Hava Alanı yapılacaktı, başka bir ilçeye kaydırıldı. Üniversite yapılacak, başka bir ilçeye, bunun nedenini öğrendim. Emin olun özellikle Çarşamba’da, inanılmaz bir sevgi, saygı ve ilgi gördüm. İnsanın oraya fazla hizmet etmesi geliyor. Ama Bafra’da, ben bu ilgiyi, ben bu isteği görmedim. Özellikle seçimden önce bütün Bafralılar, siyasete kitleniyor. Ama seçim bittikten sonra kimse talepte bulunmuyor. Bulunan talepler çok kısa ve kişisel taleplerdir. Özellikle Bafra’nın kalkınmasını sağlayacak, büyük projelerde, Bafra genelde sessiz. Siyasi sahipsizlik, sadece siyasetçiden değil, birazda Bafra’nın kendisinden kaynaklanıyor. Seçimden sonra kenara çekilmeyin. Özellikle gelin siyasi iradede, Bafra için bir şey isteyin. Biz, Bafra’nın, Samsun’un hakkını aramak için meclise gidiyoruz. Ama oraya gitmek için sizin desteğini görmemiz lazım, bu desteği göremezsek, bizi yalnız bırakırsanız, daha çok konuşursunuz. Devleti bilen ve yıllarca devletin her kademesinde görev almış birini buldunuz. Gelin bizlere destek olun. Bizim tek bir amacımız var. Sadece Bafra’ya hizmet etmek, emin olun başka hiçbir amacımız yok. Ama bu hizmet anlayışımız sizlerin desteği ile olacak, önce Bafralı kendine sahip çıkacak, kendilerinden biri olarak bize sahip olacak” dedi.
   Bu seçimde herkesin listesine Bafralı aday koyarak birbiriyle yarışmaya başladığını belirten MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis,”13 yıllık bir iktidar var. 13 yıl için şu Bafra’ya bir bakın. Bırakın televizyonları, bırakın yandaş medya’yı, sadece etrafınıza bakın, 4 gündür esnafı geziyorum. Bir tane esnafımız, çok iyiyiz, Allah’a şükür demiyor. İyidir, hamd olsun diyor. Onu da inancından dolayı söylüyor. Bir sıkıntı var ama sıkıntıyı söylemek yetmez. Sıkıntının çözümü içinde, çözecek birilerine destek olmanız gerekiyor. Biz, bu sene seçim arabalarımızda bu ülke için canını vermiş, kanını vermiş, kimi yaralanmış, kimide şehit olmuş, şehitlerimizin hatırına bu seçimde arabalarımıza müzik koymamaya karar verdik, bu partimizin genel bir politikasıdır. Açılım sürecine inanmayın. Bu açılım süreci bir oyun, bunun sonunda, oyun olduğunu göreceksiniz. Büyükşehir yasasında, bütün köyleri, dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir şekilde mahalle yaptılar. Belediye başkanlarına bütün yetkiyi verdiler. Yolların yapımı, il özel idarelerden alındı, belediyelere verildi. Seçimden bu yana 168 tane şehidimiz olmuşsa, bunun vebali mevcut hükümettir. MHP vatan sevdalılarının arkasında, dik dik, tek başına telgraf olarak durmaya devam edecektir. Ne mutlu Türküm diyene” diye konuştu.
    MHP Samsun il Başkanı Ömer Süslü ise,”Ülkemiz çok zor günler geçiriyor. Ankara’nın göbeğinde bombalar patlıyor. Böyle bir ortam içerisinde, seçime gidiyoruz. Bu seçime neden gittiğimizi sorgulamak ve gerekçesini iyi irdelememiz gerekiyor. Çok değil 3,5 ay önce, 7 Haziran tarihinde, 25 dönem milletvekili genel seçimlerini yaptık. O seçimde de sizlerden gelip oy istedik. Sizlerde Samsun’da Milliyetçi Hareket Partisinin oylarını yüzde 60 artırarak, bizlere ilk defa 9 milletvekili sisteminde,2 milletvekili nasip ettiniz. Desteğinizden dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Şunu iyi irade etmek mecburiyetindeyiz. Değerli Bafralılar; bu seçim Türk milletinin geleceğinin seçimidir. Bu seçim Hilal ile Bilal’in seçimidir. Ya Bilal’i seçeceksiniz, ya da Hilal olan vatan evlatlarını seçeceksiniz. Bu mücadele artık Hilal’in mücadelesidir. Bu seçim olmak ve ölmek noktasında kalmış, bir milletin mücadelesidir” şeklinde konuştu.
    Yapılan konuşmaların ardından MHP Bafra Seçim İletişim Merkezi dualarla açıldı.
      NAMIK AZGIN

     

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER