Kolay Mahallesinde Kutlu Doğum Coşkusu

Bafra ilçesine bağlı Kolay Mahallesinde, Kutlu Doğum Haftası coşkuyla kutlandı. Kolay Merkez Camiinde gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası etkinliği büyük ilgi gördü.

 Kolay Mahallesinde Kutlu Doğum Coşkusu

    Sunumunu Ahmet Şafak hocanın yaptığı Kutlu Doğum Haftası etkinliğine 7'den 70'e, bütün mahalle halkı katıldı. Bafra Müftülüğü Tasavvuf Musiki Korosu ilahi gösterisi yaptı.

    Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, peygamberimizin insanoğluna bıraktığı her şeyin güzel olduğunu söyledi. Başkan Şahin,"Bugün itibariyle İslami yaşamda bir sıkıntı yok" dedi.

    Kolay Mahallesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinliği Selçuk Esen hocanın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kur'anın insanlık için önemli bir kitap olduğunu belirten Kolay Merkez Camii İmam Hatibi Hamit Tik hocada teşekkür konuşması yaptı.

"DÜNYA'YA İMTİHAN İÇİN GELDİK"

       Kolay Mahallesi sakinlerine hitap eden Bafra Müftüsü Burhan Keleş," Dünyada rehberimiz, önderimiz Hazreti Muhammed Mustafa (s.a.v.) efendimize de selatü selam olsun. Cenab-ı Hakk selamlarımızı efendimize ulaştırsın. Allah sizin iyi niyetinize sevap verir, samimi bir tövbe edin. Şimdi Bizim şeyler varsa, kendimizi sorgulamamız gerekiyor. Allah rızası için yaptıklarımıza Allah sevap verir. Bu dünyada görevimizi yerine getirelim" dedi. 

         Bafra Müftüsü Burhan Keleş," Sevgili Peygamberimiz Allaha karşı samimiyet, kitabına karşı samimiyet, peygamberine karşı samimiyet, idarecilerine karşı samimiyet ve tüm insanlara karşı samimiyet ile samimiyetin beş önemli noktasına işaret ediyor" diye konuştu.

          Kolay Merkez Camiinde düzenlenen törene; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş, Kolay eski Belediye Başkanı Dursun Aygün, Çetinkaya eski belde belediye Başkanı Hadi Sezer, Bafra Orman İşletme Müdürü Ahmet Ulukan, işadamları, mesleki oda temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER