Minik Öğrenciler Kaymakam Katırcı’yı Ziyaret Etti

Bafra ilçesinde Mehmet Ulusar Anaokulu minik öğrencileri Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’yı makamında ziyaret ederek çiçek hediye ettiler.

 Minik Öğrenciler Kaymakam Katırcı’yı Ziyaret Etti

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu Müdürü Saadet Öztürk, Okul öğretmenleri ve minik öğrenciler, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'yı makamında ziyaret ederek, yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. 

BAFRA KAYMAKAMI ALİ KATIRCI, MİNİK ÖĞRENCİLERLE İLGİLENDİ

     Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Okul yöneticileriyle yaptığı sohbette, Okul öncesi eğitim veren yerlerin önemine dikkat çekti. 

     Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı,"Mehmet Ulusar Anaokulu minik öğrencilerine ve öğretmenlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Anaokulu eğitimi çocuklarımızın geleceği açısından çok önemli bizde bunun için anaokulu öğrencilerimizin eğitimine ve anaokullarımıza çok önem veriyoruz" dedi.

"BAFRA'NIN GENÇLİK MERKEZİ YAKIN OLDUĞUNDAN ÖĞRENCİLERİMİZ ŞANSLI"

      Ziyarette minik öğrencilerle ilgilenen Bafra Kaymakamı Ali Katırcı,"Ülkemizin geleceği minik öğrencilerimiz sayesinde daha güzel olacak bütün öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum. Onlara emek veren öğretmenlerine, okul müdürlerine, anne ve babalarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

      Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu öğrencilerinin Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'yı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi ziyaretinde, Mehmet Ulusar Anaokulu Müdürü Saadet Öztürk, Okul Müdür Yardımcısı Emine Sivri, Okul Öğretmenlerinden Hatice Onur, Yasemin Kuloğlu ve minik öğrenciler Ömer Tezel, Bilgenaz Şahin, Fatma Baskın, Berkay Sayın hazır bulundular.

NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER