Marangoz ve Mobilyacılar Çanakkale ve İstanbul TÜYAP Fuarı Gezisinde

Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığı üyelerine, Çanakkale ve İstanbul TÜYAP fuar gezisi düzenledi.

Marangoz ve Mobilyacılar Çanakkale ve İstanbul TÜYAP Fuarı Gezisinde

      Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Aydın Ev, Çanakkale ve İstanbul TÜYAP fuar gezisine 56 üyenin katıldığını söyledi.

                56 ÜYE ÇANAKKALE VE İSTANBUL TÜYAP FUARINA KATILDI

     Başkan Ev, Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası olarak sadece İstanbul TÜYAP Fuarına organizasyon yapıldığını ancak esnaf arkadaşlarının gezi organizasyonuna Çanakkale’nin de ilave edilmesi talepleri doğrultusunda yönetim kuruluyla aldığı kararda Çanakkale’nin de geziye ilave edildiğini belirtti.

     Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Aydın Ev,” Almış olduğumuz kararın maneviyatımız açısından son derece faydalı olduğuna inanıyorum. 27 Eylül 2014 tarihi akşamında başlayacak olan yolculuğumuz,28 Eylül 2014 sabahı rehber eşliğinde şehitlik gezisi devamında Çerkez Köyde bir gece konaklama,29 Eylül 2014 sabahı İstanbul TÜYAP Mobilya ve Ağaç İşleme Makineleri fuar gezisi akşamında geri dönüş yolculuğu olarak planlanmıştır. Çanakkale şehitliğini gezerek maneviyatımızın güçlenmesini, fuarı gezerek teknolojiden yararlanıp insanlara faydalı olup daha güzel hizmetler sunmayı yüce Rabbimiz nasip etsin. Ayrıca gezi organizasyonumuzda bizlere maddi olarak destek veren Yıldız Entegre AŞ’ye ve Torunoğlu Yapı Markete esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

       NAMIK AZGIN    

       

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2014, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER