Av. İbrahim Semiz'den Esnaf Kefalet Kooperatifine Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Av. İbrahim Semiz, Bafra Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ve yönetimini ziyaret etti.

Av. İbrahim Semiz'den Esnaf Kefalet Kooperatifine Ziyaret

         Bafra İlçesinde, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine aralıksız devam eden, AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Av. İbrahim Semiz, Bafra Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ve yönetimini ziyaret ederek, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin sıkıntılarını dinledi.

        İlçede esnafın her derdine merhem olan, Bafra Esnaf Kefalet Kooperatifinin bütün çalışmalarını ve sıkıntılarını bildiğini söyleyen, AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Av. İbrahim Semiz, “Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ağabeyim Bafra’da yıllardır esnafımızın derdini dinleyip, sorunlarını çözmüştür. Ben Şahsım AK Parti İlçe Başkanlığı döneminde olsun, Başkanlık görevinden sonra olsun Sayın Genççakır Başkanımız ile irtibatı hiç koparmadık. Şimdi ise sizleri AK Parti’den Samsun Milletvekili aday adayı olarak ziyaretinize geldim. Allah bana vekillik nasip ederse, siz değerli Esnaf Kefalet Kooperatifi yönetiminin ve Bafralı esnafımızın Ankara’da sesi olacağız. Sizleri dert ve sıkıntılarını her daim gündeme getireceğim. Bafra’mız için, Bölgemiz için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Sizlerin destekleri bizler için çok önemli.  Bafra’nın esnafının nabzının attığı yer olan Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Metin Genççakır ve siz değerli yönetimine bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

       Bafra Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır ise konuşmasında, “Ben Bafra’nın çocuğu olan, Bafra için güzel çalışmalara imza atmış, elinden gelenin fazlasını yapmış ve şimdi karşımıza Milletvekili aday adayı olarak gelen Av. İbrahim Semiz’e çıkmış olduğu bu yolda evvela başarılar dilerim. Biz Bafra çocuğunun vekil olmasını istiyoruz. Anakara’ya gittiğimizde kapısını çalalım, bizlerin dertlerine, sıkıntılarına ortak olan bir vekil istiyoruz. Oda sevgili kardeşimiz  İbrahim Semiz’dir. Allah kendisinin yardımcısı olsun. Bizleri unutmayıp ziyaret ettiği içinde ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu. 

         Ziyaret daha sonra karşılıklı fikir alışverişinin ardından, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

         NAMIK AZGIN 


 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER