Ziraat Odasından Muhtarlara Tanışma Yemeği

Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, eski ve yeni seçilen tüm muhtarlarla tanışmak için bir araya geldiklerini söyleyerek,"Tüm muhtarlarımız bizim asil üyemizdir. Yeni seçilen arkadaşlarla tanışma yemeğinde bir araya geldik" dedi.

 Ziraat Odasından Muhtarlara Tanışma Yemeği

                         YEMEK SONUNDA MUHTARLAR TANITILDI 

     Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, yeni seçilen mahalle muhtarları ve eski muhtarlarla, Bafra Şehir Kulübü Restoranında düzenlenen yemekte bir araya geldi.

      Tanışma yemeğinde,  Sofra duasını Bengü Mahalle Muhtarı Hasan Yavuz yaptı.

      Yemekte bir konuşma yapan Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl,"Demokrasilerimizin temel taşı olan muhtarlık görevinin, kutsal bir görev olduğu bilinciyle, insana ve hakka hizmetin birinci öncelikli görevlerimiz arasında olması gerektiği unutulmamalıdır. Bu kutsal görevi yaparken, her türlü zorlukla karşılaşabilirsiniz. Bu zorlukların üstesinden gelmek için oda Başkanı olarak her türlü yardımı ve fedakârlığı yapmakta kararlı olduğumuzu bir kez daha vurgulamak isterim. Gerek yöneticisi olduğunuz mahallelerinizde, gerekse muhtarlar arasında ki ikili ilişkilerinizde saygıyı her zaman ön planda tutmalıyız. Bu amaçla muhtarlar derneği ve oda başkanlığımız olarak özellikle yeni seçilen muhtarlarımızın her türlü iş ve işleminde her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesinde fayda görmekteyim. Bugüne kadar köylerinde muhtarlık görevini yerine getiren, seçilemeyen veya görevi bırakan eski muhtarlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diler, köylerine yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Yeni seçilen veya muhtarlıkları devam eden arkadaşlarımıza seçildikleri muhtarlık görevinin hayırlı olmasını diler, Mahalleleriniz için yapacağınız hizmetlerde kolaylıklar dilerim. Oda başkanlığımız olarak düzenlenen tanışma toplantımızda bizleri teşriflerinizle onurlandırdığınız için hepinize en derin şükranlarımı sunar, görevlerinizde sonsuz başarılar dilerim" dedi.

      Muhtarlara hitaben konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, Köylerinde mahalle statüne kavuştuğundan bundan böyle imkanları ölçüsünde birçok hizmeti belediye olarak kendilerinin yapacağına dikkat çekti.

       Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, " Çok yakında Mahalle Muhtarlarımızla bir ara gelerek yapılacak hizmetlerimizi belirleyerek aciliyetine göre sıralamayı tespit etmek amacıyla yapacağımız. Bu toplantıya mahalle muhtarlarımız ihtiyaç duydukları hizmet talepleri için dosya hazırlamalarını istiyoruz. Bu duyuruyu da bu vesileyle yapmış olalım" diye konuştu.   

         Başkan Şahin, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl ve tüm muhtarlara teşekkür ederek, uyum içerisinde seçilmişler olarak halis niyetlerle hizmet yapacaklarını da sözlerine ekledi.

 NAMIK AZGIN  

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER