AK PARTİDEN İSTİŞARE TOPLANTISI

AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Samsun il Başkanı Fuat Köktaş’ın katılımıyla, Ay Işığı Düğün Salonunda yapıldı

AK PARTİDEN İSTİŞARE TOPLANTISI

    İmzaların ve yoklamaların tamamlanmasının ardından AK Parti Bafra İlçe başkanlığı tarafından hazırlanan slayt gösterisi yapıldı.

    Toplantının açılış konuşmasını yapan  AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, teşkilatın çalışmalarına katkısı ve desteği olan teşkilat üyelerinin tamamına teşekkür ettikten sonra her seçimin kazananı ve kaybedeni olduğunu söyledi.

    Bir yerel seçimin sonrasında teşkilatla birlikte olduklarını belirten Yurduseven, "30 Mart 2014 Yerel seçimde, emek sarf eden Zihni Şahin gönüllülerine ve Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarına teşekkür ediyorum. Her seçimin bir kazananı ve kaybedeni olur. AK Partinin girdiği her seçimde, kazanan hep milletimiz olmuştur" dedi. 

    Herkese içtenlikle teşekkür eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin İse, "Milletimize hizmet etmek için bir fırsat verdi. Onun için insanların en hayırlısı en çok hizmet edendir. Anlayışıyla hareket ettiğimizde, Cenab-ı Hakka ne kadar hamd etsek azdır. Köylerimizin de görev alanımıza dahil olmasından dolayı bu seçim uzun bir maraton oldu. İnsanlarımız gerçekten bize, değer ve önem verdiler. Onun için herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim için birlik ve beraberliğin devam etmesi önemlidir. Bu iktidar devam ettiği müddetçe ülkenin aydınlığı ve geleceği iyi olacaktır" diye konuştu.

     Bafra ilçe Teşkilatını tebrik eden AK Parti Samsun il Başkanı Fuat Köktaş ise,"Bu inancın zaferidir. Öncelikle söylediğinize siz inanacaksınız. Biz artık yol arkadaşlarımızı iyi seçeceğiz. Artık Türkiye İstikrarını yakaladı. AK Partili bir Cumhurbaşkanı seçmeyi hedefliyoruz. AK Parti Olarak seçimde mahcup olmadık, hep başımız dik oldu. Yüzde 52 sizlerin başarısıdır. Bafra iyi bir performans gösterdi. Bafra bizi hep mutlu etti Bafra inşallah hizmetlerini daha fazla alır" şeklinde konuştu.   

         AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı genişletilmiş danışma meclisi toplantısına; AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti Bafra ilçe teşkilat mensupları katıldı.

NAMIK AZGIN      

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER