“ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan, engelleri toplum ile el ele aşmaya devam ettiklerini söyledi.

 “ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

    Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan, "Derneğimize anlamlı bağışta bulunan aileye sonsuz teşekkür ediyoruz. Derneğimize 2 adet tekerlekli sandalye ve 1 adet akülü tekerlekli sandalye duyarlı bir aile sayesinde alarak, ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza teslim ettik. Umarım bu gurur tablosu halkımıza bir örnek teşkil eder ve engelleri toplum ile el ele aşmaya devam edeceğiz"dedi.

"BİR ENGELLİ BİRÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİR"

    Engellilerin Bafra Devlet Hastanesine ulaşımlarında gerekli olan fizik tedavi aracının tahsisi ve derneklerine yapılacak olan istihdam amaçlı İŞKUR Müdürlüğü ile ortak olarak düzenlenecek olan sekreter kursuna ilgi gösteren herkese teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Başkanı Murat Ceylan," Türkiye'nin değişiminde de engelli vatandaşlarımız toplumun ayrılmaz parçasıdır. Engelliler bizimdir, bizler de el ele verip sıkıntıları aşacağız. Unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bafra Devlet Hastanesine, MediBafra Hastanesine ve İŞKUR'a gereken yardımdan dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

NAMIK AZGIN   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER