banner223

AK Kadınlardan Anlamlı Ramazan Etkinliği

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı Ramazan ayında 'Sofranız Soframızdır' sloganıyla kardeş olarak belirledikleri ailelerle buluşuyor.

AK Kadınlardan Anlamlı Ramazan Etkinliği
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, Ramazan ayında kardeş olarak belirlediği ve ihtiyaç sahibi ailelerle iftar sofrasında buluşuyor. İl Başkanı Rabia Bay Keser ve yönetim kurulu üyeleri, tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelerin evine konuk oluyor, hazırladıkları yemeklerle birlikte iftar yaparak sofralarını paylaşıyor.

 

EKMEĞİMİZİ PAYLAŞIYORUZ

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Ramazan ayının bir arada olma, paylaşma ayı olduğunu belirterek, "Geçen yıl Ramazan ayında, 27 iftar sofrası açarak, ihtiyaç sahibi ailelerimizle birlikte olarak, ekmeğimizi onlarla paylaşmıştık. Ulaşabildiğimiz birçok eve Kur'an-ı Kerim götürmüştük. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında 'Sofranız soframızdır' sloganıyla ihtiyaç sahibi ailelerle buluşuyoruz. Tencerelerimizi alıp, iftarlarda gönül sofraları kuruyoruz. Yemeğimizi paylaşıyoruz. Bu yıl ilçe kadın kollarımızda ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelmeye başladı. İnşallah Ramazan ayında yüzlerce aile ile iftar sofrasında buluşacağız" dedi.


Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER