banner223

Bafra Belediyesi’nden Hergün 5000 Kişilik İftar

Bafra Belediyesi Ramazan ayı nedeni ile Bafra Belediyesi Aşevi ve Kavakpınar Mahallesi Muhtarlık binası olmak üzere iki ayrı noktadan yaklaşık 5.000 kişilik yemek dağıtıyor.

Bafra Belediyesi’nden Hergün 5000 Kişilik İftar

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yemek dağıtımlarının yapıldığı yerleri ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet ederek bizzat yemek dağıtımında bulundu. Başkan Şahin’in yemek dağıtım noktalarına yaptığı ziyarette Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim Çalışkan, Alparslan Mahallesi Muhtarı Murat Çağşur ve Kavakpınar Mahallesi Muhtarı Salim Ocak da bulundu.

 

Başkan Şahin Bafra Belediyesi Aşevi’ni ziyaretinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Ramazan ayı yardımlaşma duygumuzun en üst seviyeye çıktığı bir zaman dilimi. Bu nedenle bu manevi iklimde insanlarımız çok güzel birlik ve yardımlaşma örnekleri sergilemekte. Bizler de Bafra Belediyesi olarak bu konuda vatandaşlarımıza imkânlar ölçüsünde katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bafra Belediyesi Aşevi ve Kavakpınar Mahalle Muhtarlığımız olmak üzere şehrimizin farklı yerlerine hitap edecek şekilde iki ayrı yerde yemek veriyoruz. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte her gün farklı yemekler ve günlük 5 çeşit olmak üzere 5000 kişilik yemek dağıtıyoruz. Bu sayı ileriki günlerde 8000 kişiye ulaşacak. Belediye Aşevi’nde yolda kalan yolcular, ihtiyaç sahipleri, öğrenci gibi yemek yapma veya yemek alma imkânı olmayan 250 kişiye de akşamları iftar yemeği veriliyor. Vatandaşlarımızın iftar yemeği ile birlikte sahur yemeği ihtiyaçları da Bafra Belediyesi Aşevi tarafından veriliyor. Bu hizmetten büyük mutluluk duyuyorum. Bu vesile ile bu hizmetin oluşmasında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gayemiz samimi olarak bir katkıda bulunmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hareket ederek halkımıza hizmet ediyoruz. İnsanlarımıza mutluluk, huzur ve bereket getirmesi temennisiyle hemşehrilerimizin ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan ayını tekrar kutluyor, beraberce sağlıkla bayrama da ulaşmamızı yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER