banner221

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI AV.ORHAN KIRCALI:”SAMSUN VE İLÇELERİMİZDE 14,3 MİLYAR YATIRIM VE HİZMET YAPILDI”

Kırcalı, 1 Kasım Milletvekilliği için çalışmalar son sürat sürüyor. AK Parti ise; tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’un Bafra ilçesinde de örnek çalışmaları ile takdir topluyor.

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAYI AV.ORHAN KIRCALI:”SAMSUN VE İLÇELERİMİZDE 14,3 MİLYAR YATIRIM VE HİZMET YAPILDI”

    Bafra yarı olimpik havuzun açılış töreninden sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da katılımlarıyla AK Partinin seçim çalışmaları devam etti.
   Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç beraberinde, Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,  Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi, Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve yönetimi, Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Adana Günal ve yönetimi, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nurten Öztürk ve yönetimi, Ak Parti Bafra Belediyesi Meclis Üyeleri ve partililerle birlikte Bafra Atatürk Bulvarında bulunan SKM önünden ilk olarak, Dededağı mahallesine gittiler.
    Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Bafralı Av. Orhan Kırcalı ve beraberindekiler için Dededağı mahallesi havai fişekli sürpriz karşılama yaptı.Daha sonra Çetinkaya ve Eldavut mahallelerinde de aynı sevgi seli ile karşılaşan Ak Parti ekibi ziyaretlerden moralli ve mutlu döndü.
    AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: 
    “Bugün Bafra’da Yarı olimpik Kapalı yüzme havuzumuzun açılışı yapıldı. Kapalı spor salonumuz, yeni şehir stadımızda tamamlandı. Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik merkezimiz ise daha önce açılmıştı. 13 yılda Bafra da yerel ve Genel iktidar olarak 100’ e yakın önemli hizmet ve yatırım yapıldı. Samsunumuz tüm tüm ilçelerimizde 14,3 milyar TL hizmet ve yatırıma kavuştuk. Bu tek başına iktidar olmanın, ekonomik ve siyasi istikrarın başarısıdır. Biz milletimize inandık, milletimiz bize güvendi. Tüm bunları birlikte başardık. 1 Kasımdan sonrada bu yatırım ve hizmetler inşallah artarak devam edecektir. 7 Haziran seçimlerinden sonra milletimizin iradesi bir koalisyon olması yönündeydi. Fakat ne yazık ki sorumluluk almaktan kaçıldı. Biz sorumluluk almaktan kaçmadık, kaçmıyoruz. Milletimizin hizmetine talibiz. Milletimizin geleceği ile ilgili her tür projeye sahip çıkan ve çıkmaya devam eden de biziz. 1 Kasımdan sonra da milletimizin desteğiyle tek başına iş başına gelerek top yekun hedeflere yürüyen bir Türkiye olacağız.  Bizim arzuladığımız tek şey, bütün kritik dönemlerde omuz omuza verilmesidir. Vatanımıza, bu güzel ülkemize ve milletimize hizmet etmektir. Millet olma şuurumuzu her gün güçlendirerek Türkiye’nin geleceğini hep beraber inşa etmektir. Hiçbir zaman rahatı seçmeyeceğiz, hiçbir zaman kolayı seçmeyeceğiz. Zor neredeyse onun üzerine gideceğiz. Zoru da yeneceğiz ama yeni bir Türkiye, özgür, mutlu, adil bir Türkiye'nin kilometre taşlarını döşemeye devam edeceğiz. Allah’ın izni ve milletimizin destekleriyle hiçbir güç Türkiye’nin önünü kesemeyecek, bizleri engelleyemeyecektir.”

                NAMIK AZGIN 


Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER