KEMALPAŞA'DA MUHTEŞEM KARŞILAMA

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal Ünlü’ ye, Bafra ilçesinin Kemalpaşa Mahallesinde, yaşlı, genç, kadın, erkek konfetilerle meşalelerle şölen havasında karşılandı.

KEMALPAŞA'DA MUHTEŞEM KARŞILAMA

    Bafra ilçesinin Kemalpaşa Mahallesinde, mahalle sakinleri tarafından ‘Başkan Kemal ‘ sloganlarıyla ile karşılanan CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Ünlü,"Bu yaktığınız meşaleler Bafra da aydınlık günlerin ilk ışıkları olacak, söz veriyorum. 30 Marttan sonra belediyeye sorunuyla gelen tüm vatandaşlarım sorunlarını çözmüş olarak geri dönecek. Söz veriyorum, üreterek iş olanakları yaratacak ve Bafra'nın işsizlik sorununa çare olacağım. Söz veriyorum; ekonomik sosyal ve kültürel kalkınmayı bir bütün olarak görecek ve toplumun tüm kesimlerinin katılımıyla birlikte çözeceğim. Söz veriyorum; kimseyi ötekileştirmeden tüm Bafra'yı kucaklayan bir belediye yapısı kuracağım. Söz veriyorum; kırsal merkez ayrımı yapmadan belediyenin imkanlarında tüm Bafra'nın ortaklaşa yararlanmasını sağlayacağım. Söz veriyorum, Bafralım doğduğu yerde doyacak. Söz veriyorum; gücümü Bafralımdan alacak ve yalnız Bafralımın hizmetinde olacağıma.   Söz veriyorum; üç beş kravatlının değil halkın belediye başkanı olacağıma, diğer partilerden partimize katılan hemşerilerimi pişman etmeyeceğime söz veriyorum.  Söz veriyorum; hemşerilerimin iyi ve kötü günlerini paylaşarak sosyal, insan odaklı belediyeciliği Bafra da yerleştireceğime. Söz veriyorum; bir dönemde Bafra'nın çehresini değiştireceğim" dedi.   

     CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Ünlü," Ben sizden genel başkan kurtarmak için oy istemiyorum. Ben gücü sizden alır ve yalnızca sizin hizmetinizde olurum. 30 Martta halkın iktidarını hep birlikte kurmamıza hiçbir güç engel olamayacak, denenmişlerden Bafra'ya fayda yok, halkın partisi CHP, halkın ortak adayı Kemal Ünlü ile sandıklarda buluşuyor ve Bafra'yı MHP' den de AKP'den de kurtarıyoruz. Gösterdiğiniz bu muhteşem ilgi ve güvene teşekkür ediyor Allah yolumuzu açık etsin" diye konuştu.

     Birinci sıra Belediye meclis üyesi adayı Esra Deniz Karagöl ise," Her şeyde olduğu gibi tarımda da dışa bağımlı bir üretim politikasıyla, tütün bitti, şeker pancarı bitti, hayvancılığın kökünü kurutuyorlar bu seçim de sadece belediyeyi değil, tüm Bafra ovasını da bunların şerrinden kurtaracağız" şeklinde konuştu.

      Meclis üyesi adayı olarak CHP'den Bafra Kemalpaşa Mahallesini temsil eden genç üye Recep Özcan ise, 30 Mart'ta son twıtterı sandıkta atacaklarını söyledi. 

      CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay ise ; "Dededağı Köyünde oy sayılarını takip ettiğiniz kadar bu milleti takip etmediniz. Sayın vekil 30 genç oy askere gitti diyorsun, kalan oylar sizi sandığa gömmeye yeter, merak etmeyin sizin de sıranız gelecek az kaldı. Bu millet size laik olduğunuz dersi verecek. Son olarak hocama sesleniyorum ceketimden başka bir şeyim yok diyorsun eyvallah, seçimde harcadığın bu paralar nereden çıkıyor 5 yılda alınacak başkan aylığıyla bu harcamalar amorti edilemez. Eh hocam kimlere beden ödeyecek belediye, dolayısı ile benim Bafra'lı vatandaşlarım. Kemalpaşalı hemşerilerim 30 Mart bir milat olacak soygunculara, talancılara, yalancılara bu halk gereken dersi verecektir. Unutmayın bir oy tarih değiştirir oylarımızı ziyan etmiyoruz Kemal Ünlü ile CHP de birleşip halk iktidarını Bafra'da kuruyoruz" diye konuşmasını tamamladı. 

                                                                                              NAMIK AZGIN 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER